середа, 1 листопада 2023 р.

Кращі практики профтехосвіти Хмельниччини відзначені на П’ятнадцятій міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті»

Сім почесних нагород отримали заклади профтехосвіти Хмельницької області у цьогорічній міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті» за перемогу у конкурсах, які проводилися в межах заходу. Зокрема, ДНЗ «Лісоводський професійний аграрний ліцей» нагороджений золотою медаллю у тематичній номінації «Інноваційні освітні інструменти для професійної освіти: практичні навички для відбудови України».
У конкурсних роботах презентовано успішний досвід щодо розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти, впровадження інноваційних технологій в освітній процес, забезпечення науково-методичного супроводу оновлення змісту професійної освіти на рівні вимог сучасного високотехнологічного виробництва, створення та впровадження сучасного освітнього контенту для набуття професійних кваліфікацій, розвитку підприємницької компетентності здобувачів освіти, реалізації інноваційних підходів у професійному розвитку педпрацівників, застосування сучасних форм методичної роботи. Автори конкурсних робіт відзначені сертифікатами.


Немає коментарів:

Дописати коментар