середу, 3 квітня 2024 р.

 29 березня 2024 року відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії І рівня Державного навчального закладу "Лісоводський професійний аграрний ліцей".

3 методичної комісії ІПП будівельних професій та сфери послуг атестувалися троє педагогічних працівника, які презентували систему роботи, засвідчили високий рівень професіоналізму, творчих досягнень та власні педагогічні здобутки.
Атестаційна комісія визнала високий рівень професійної компетентності педагогів та прийняла відповідні рішення.
Вітаємо колег та бажаємо подальших успіхів та досягнень! Дякуємо нашим Захисникам за можливість працювати, навчатися та навчати!










четвер, 22 лютого 2024 р.


 20 лютого 2024 року в Державному навчальному закладі «Лісоводський професійно-аграрний ліцей» відбулася державна кваліфікаційна атестація у формі захисту дипломних робіт з професії Штукатур, лицювальник-плиточник, у випускній групі №23, з терміном
навчання 1,5 роки.

Професія Штукатура, лицювальника - плиточника ідеально підходить для комплексу професійних оздоблювальних робіт, що розробляються з метою підвищення довговічності будинків, архітектурних та інженерних споруд, надання їм естетичного вигляду.

Здобувачі освіти презентували дипломні творчі роботи та виконали підсумкові тестові завдання.  

Вітаємо їх із завершенням навчання і отриманням професії. Бажаємо знайти себе в професії, успіхів у трудовій діяльності та відбудові нашої держави після Перемоги.


понеділок, 19 лютого 2024 р.

Колекція одягу "Національна спадщина"




 

 8 лютого 2024 року в Державному навчальному закладі «Лісоводський професійно-аграрний ліцей» відбулася державна кваліфікаційна атестація у формі захисту дипломних (творчих) робіт з професії Кравець.

Ремесло кравця одне з найдавніших ремесел, котрі опанувала людина. Кравець - це творча професія, яка має запит на ринку праці. 

В одному творчому проєкті створена колекція з трьох моделей в етно стилі, який відповідаює напрямку моди та з елементами етнічного костюму з використанням ручної та машинної вишивки.  Випускники представили розроблену та виготовлену колекцію одягу під назвою «Національна спадщина».

🪡🧵Вишивка - це мова без слів, що розповідає про багатство української культури. Для нас важливо, не тільки зберігати традиції, а й поширювати серед українців.🪡🧶

✨ здобувачі освіти групи № 22 "Кравець" успішно склали державну кваліфікаційну атестацію, продемонструвавши достатній рівень теоретичних знань та практичних навичок👗🧵🪡.  Т.в.о. директора ліцею Романчук Сергій Петрович привітав здобувачів освіти з завершенням навчання  та відзначив кращих подяками за сумлінне ставлення до навчального процесу, участь у творчій роботі. 

Бажаємо їм знайти себе в професії, здоров'я, щастя, успіхів  в подальшому професійному зростанні та мирного неба!!! 🇺🇦








неділю, 7 січня 2024 р.

Участь в міжнародній конференції

Катерина Кобилянська взяла участь в Міжнародній науково-практичній конференції "Сучасні аспекти модернізації науки: стан, проблеми, тенденції розвитку", яка відбулася дистанційного 7 січня 2024 року в м.Солонніки, Греція

Публікування тез в електронному збірнику https://mail.ukr.net/attach/get/17044770463595623848/1 


понеділок, 1 січня 2024 р.

З Новим роком!

 Все має свій початок…І кінець..

Свій старт ..

Фінал…..

Свій час…

Свою годину..

І рік старий вже сходить нанівець

А десь новий спішить вже в Україну ..

Яким він буде знає тільки Бог…

Для кого буде  першим …Чи останнім… 

Та хай він стане роком перемог

Добра і Світла …Тим ,хто у чеканні..

Хай буде щасливішим  ,ніж були…

Роки стражденні,— у сльозах, у крові ..

Хай стане він кінцем війні-біді..

Початком ери  —Правди  і Любові!

З Новим роком!💙💛